boxershort met een binnenbroek

Een binnenbroek in je boxershort

De meeste mannen en jongens dragen in het zwembad een zwemshort met daaronder een strakke zwemslip. Of eigenlijk moet ik zeggen: de meeste jongens dragen een strakke boxer onder hun zwembroek. Dit is niet de bedoeling, daar zijn alternatieven voor kan je in dit blog lezen. Maar, het idee is dus dat veel mannen het prettig vinden om strak ondergoed te dragen. Daarom is de boxershort met een binnenbroek een hele goede uitvinding.

Strakke slip is niet hip

Veel mannen en jongens hebben het idee dat een slappe slip niet hip is. En toch zijn er veel mensen die wel dit soort ondergoed dragen. Omdat het gemakkelijker is. Omdat het veel lekkerder zit. En omdat het veel beter staat als je bijvoorbeeld een pak aan hebt. Bovendien staat het sommige mannen gewoon veel beter dan een boxershort of een wijde boxer.
Maar als je niet tegen de groepsdruk kan en je je regelmatig in kleedkamers moet omkleden kan je kiezen voor een mooie tussenvorm. Of eigenlijk meer een optelsom. Het is een slip, het is geen wijde boxer. Het is een wijde boxershort met een binnenbroek!

Mannen boxershort met een binnenbroek

Er is voor zover ik het kan vinden maar één merk dat voor mannen een boxershort met een binnenbroek maakt. Dat merk heeft het dus begrepen. Deze herenonderbroek voor mensen die aan de buitenkant een vrolijke losse boxer willen dragen maar aan de binnenkant volledige bescherming en ondersteuning willen voor de geslachtsdelen is in veel winkels te koop. We hebben het over de MC Alson. Overigens, noemt het merk het zelf geen binnenbroek. Ze noemen het nu versteviging: ‘ This brilliantly combines the smartness of an American boxer with the comfort of briefs’.

Overigens, is deze broek niet zo heel geschikt voor onder een pakbroek. Omdat de losse pijpjes natuurlijk een eigen leven gaan leiden onder je broek. Voor onder een pak kijk je beter even naar het strakkere ondergoed. Bijvoorbeeld hier bij Dimenno of hier bij de Bijenkorf.

Boxershort met binnenbroek kopen

De boxershort, die toch stevig is, koop je in allerlei winkels. Veel mannen kopen hun ondergoed online, dus wie weet wil jij dat ook doen. De eerste plek waar je ze kunt vinden is in onze eigen webshop. Dit hebben we gedaan omdat ons blog gevonden werd op het zoekwoord ‘boxershort met een binnenbroek’. Zo kun je gelijk je slag slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *